سعدی شیرازی

سعدی شیرازی

سعدی شیرازی
سعدی شیرازی

عالم را نشاید که سفاهت از سعدی شیرازی گلستان 59

گلستان 59 ام از 1930 باب هشتم در آداب صحبت

عالم را نشاید که سفاهت از عامی به حلم در گذراند که هر دو طرف را زیان دارد: هیبت این کم شود و جهل آن مستحکم.

عالم را نشاید که سفاهت از عامی به حلم در گذراند که هر دو طرف را زیان دارد: هیبت این کم شود و جهل آن مستحکم. ,

2 چو با سفله گویی به لطف و خوشی فزون گرددش کبر و گردنکشی

عکس نوشته
کامنت

سوالات متداول درباره شعر عالم را نشاید که سفاهت از عامی به حلم در گذراند که هر دو طرف را زیان دارد: هیبت این کم شود و جهل آن مستحکم.

شاعر شعر عالم را نشاید که سفاهت از عامی به حلم در گذراند که هر دو طرف را زیان دارد: هیبت این کم شود و جهل آن مستحکم. چه کسی است ؟

شاعر شعر عالم را نشاید که سفاهت از عامی به حلم در گذراند که هر دو طرف را زیان دارد: هیبت این کم شود و جهل آن مستحکم. سعدی شیرازی می باشد.

شعر عالم را نشاید که سفاهت از عامی به حلم در گذراند که هر دو طرف را زیان دارد: هیبت این کم شود و جهل آن مستحکم. در چه دوره‌ای سروده شده است؟

این شعر در قرن 7 سروده شده است.

قالب شعر عالم را نشاید که سفاهت از عامی به حلم در گذراند که هر دو طرف را زیان دارد: هیبت این کم شود و جهل آن مستحکم. چیست ؟

قالب شعر عالم را نشاید که سفاهت از عامی به حلم در گذراند که هر دو طرف را زیان دارد: هیبت این کم شود و جهل آن مستحکم. گلستان است

مضمون اصلی شعر عالم را نشاید که سفاهت از عامی به حلم در گذراند که هر دو طرف را زیان دارد: هیبت این کم شود و جهل آن مستحکم. چیست؟

این شعر در دسته‌بندی شعر شاد, شعر فارسی, شعر کوتاه, می‌نوشی قرار دارد و مضمون اصلی آن شعر شاد, شعر فارسی, شعر کوتاه, می‌نوشی است.
ویدیویی